1m2™ by EeStairsRuimtebesparende Trap

Is het tijd om uw huis opnieuw in te richten? Tijd om meer ruimte, meer mogelijkheden en gemakkelijker toegang te creëren, allemaal met één eenvoudige oplossing?

Ontdek nieuwe manieren van leven met onze 1m2™ trap, prachtig en ergonomisch ontworpen om in de kleinste ruimtes te passen. Of u nu naar de zolder wilt gaan of naar de kelder, naar een dakterras of naar een studeerkamer, de 1m2™ maakt het mogelijk.

Dit eenvoudige, slimme ontwerp neemt slechts één vierkante meter aan vloeroppervlak in beslag, wat betekent dat het in vrijwel elke ruimte kan worden geplaatst met minimale verstoring. U kunt het een opvallend middelpunt maken met een gedurfde kleur, of het rustig op de achtergrond laten zitten, waarbij de perfecte spiraal en esthetiek precies de juiste uitstraling geven.

Hoe 1m2™ Werkt

De magie van de 1m2™ zit in de unieke schuin geplaatste centrale kolom, die ervoor zorgt dat de trap in een kleinere omtrek rond kan draaien dan een conventionele spiltrap. En hoewel de standaard voetafdruk 1m² is, kan de breedte en diepte worden aangepast naar 0,8m of zelfs tot 1,25m. De trap kan bovendien worden geconfigureerd om te passen bij de meeste vloer-plafond hoogtes tussen 2m en 3,6m.

Waar de 1m2™ te Gebruiken

Met zo’n compacte trap worden allerlei voorheen ontoegankelijke of lastige delen van uw huis en tuin interessante mogelijkheden voor verandering. De toegang tot uw zolder kan momenteel moeilijk of ingewikkeld zijn – of beide! Maar met de 1m2™, die zo weinig ruimte inneemt, kunt u een compleet nieuwe toegang creëren vanuit een andere, geschiktere ruimte. Een nooit gebruikt plat dak wordt een rustig zonneterras, een beperkte kamer krijgt nieuw leven als werkplek of slaapkamer, meer van uw waardevolle woonruimte wordt bruikbaar, herbestemd, vernieuwd. En dat alles met de eenvoudige toevoeging van een 1m2™.

Het is tijd om creatief te worden. Waar komt die van u?

Meer over Waar te Gebruiken

  • 1m2™ in Silica Storm [EeColour 105]
    1/4

    1m2™ in Silica Storm [EeColour 105]

    Volgende
  • 1m2™ in Silica Storm [EeColour 105]
    2/4

    1m2™ in Silica Storm [EeColour 105]

    Volgende
  • 1m2™ in Urban Vertigo [EeColour 203]
    3/4

    1m2™ in Urban Vertigo [EeColour 203]

    Volgende
  • 1m2™ in Silica Storm [EeColour 103]
    4/4

    1m2™ in Silica Storm [EeColour 103]

    Volgende

Eenvoudige Specificatie

Het bestellen van uw 1m2™ is eenvoudig online te regelen. Onze configurator vraagt u of uw aannemer om ons de afmetingen en specificaties door te geven en daarna kiest u de gewenste kleur en afwerking.

Terwijl u uw informatie invoert, ziet u een steeds bijgewerkte visualisatie van uw 1m2™, met de mogelijkheid om deze in uw thuisomgeving te bekijken via Augmented Reality. Kosten en leveringsdetails worden vervolgens berekend. Daarna gaan wij, met de onmisbare hulp van onze robot Lassie, aan de slag met uw 1m2™ en leveren we uw unieke trap enkele weken later.

Meer over Maatwerk

Briljante Kleuren

Of u nu wilt dat uw 1m2™ rustig op de achtergrond blendt of juist een uitbarsting van kleur toevoegt, u kunt het aanpassen aan uw wensen. Kies uit een groot assortiment van meer dan 200 RAL-kleuren, evenals een exclusieve collectie van EeStairs – een stijlvolle limited edition van metallic kleuren die periodiek wordt bijgewerkt om de evoluerende trends in interieurdesign te weerspiegelen.

Vind Inspiratie

Precisie Vervaardigd

We willen u graag voorstellen aan Lassie, onze unieke lasrobot, speciaal gemaakt voor de 1m2™. Ontwikkeld om zich aan te passen aan elke configuratie, heeft Lassie’s geavanceerde technologie de doorlooptijd voor de productie van elk product aanzienlijk verbeterd. De processen zijn nu efficiënter en preciezer, en we komen steeds dichter bij onze doelen voor een duurzamere toekomst bij EeStairs.

Snelle Installatie

De installatie is zeer eenvoudig. De trap, die met precisie is vervaardigd uit staal, kan door u of uw gekozen aannemer worden gemonteerd, en het kost twee personen ongeveer twee uur om deze veilig op zijn plaats te vergrendelen.

Meer over Installatie